Åk med oss på bortamatcherna, läs mer under resor.

 

 

 Fula Gubbar

 

För att även i fortsättningen undvika eventuella missförstånd är det, som vanligt, på sin plats att ge en förklaring till namnet på Lindome GIF’s högst inofficiella supporterklubb; Fula Gubbar. Det har, så klart, ingenting med trenchcoatar, gummistövlar, nappahattar, solglasögon, godispåsar eller barn att göra. Det hänger ihop med speglar och fotboll....!?

Det föll sig så att en samling medelålders män, i sina bästa år, med gemensamma intressen beslöt sig för att ta ett rejält tag och stötta sitt lag när detta genomfört bedriften att ta sig upp i division tre inför säsongen 2004. Resultatet av den satsningen kan Ni fortsatt följa nu tio år senare, när vi hejar fram vårt lag i division två Västra Götaland, herrar!

 

Okej, killarna som spelade och spelar i laget har väl tillsammans med tränare och ledare haft en del i framgångarna och den osannolika resan!? Utan Gubbarnas helhjärtade stöd kunde dagens verklighet säkert sett annorlunda ut! Åter till 2004. Efter det att en tid åkt runt på olika division tre arenor, skrämt lokalbefolkningen samt orsakat, minst sagt, blandade känslor även på hemmaplan höjdes röster för att “supportersvansen” borde ha ett samlande namn. Valet; Fula Gubbar, var inte svårfunnet eftersom de flesta medlemmarna hade badrumsspeglar...............!?
 

Bli medlem i Fula Gubbar, stötta Ditt lag! Åk med på alla årets bortamatcher! Medlemsavgiften för säsongen 2013 är; SEK 200:- för vuxna och SEK 100:- för barn under sexton år! Alla är välkomna att bli medlemmar i Fula Gubbar för att; "Helt utan övriga bindningar träffas och efter bästa förmåga ha kul tillsammans och stötta vårt lag: Lindome GIF i med- och motgång!

 

Bli Ful! Ha Kul!